Tervezéstől a lebonyolításig – érezze a minőséget!
A megfelelő minőségű fény - és hangtechnikai eszközök a rendezvények egyik alappillére.  

A Menthol Multimédiának nem Hi Fi minőségű a hangrendszere!

Mi is az a Hi Fi minőség: ("Hi-Fi" – High Fidelity)

Az úgynevezett Hi-Fi minőség alkalmas zenei műsorok megfelelő színvonalú reprodukálására. Ezen minőségi jellemzőket először a német DIN 45 500 szabványban fogalmazták meg (1970-ben). Átviteli frekvencia 50 - 15.000 Hz –ig terjed. Az általunk használt rendszer átvitele   21 - 18.000 Hz.

Mindez jelentkezik már a kivitelezésben, és az előkészületi folyamatokban is, alaprajzon tuntetjük fel a technikai berendezéseket.
Fény látványtervezésnél: megtervezzük, lemodellezzük és megvalósítjuk elképzeléseit.
Hangtechnika: tapasztalatainknak köszönhetően az extrém akusztikájú termekben is képesek vagyunk megfelelő hangzást biztosítani.
A kiválasztott helyszínhez igazodva készítjük el a terveket és valósítjuk meg elképzeléseit.
A terveinket felülnézeti rajzon bemutatjuk, de igény szerint 3D-és valósághű terveket készítünk.

Méretarányos 3D-s modellek. Pédául a képeken lévő Budapest parádé Sláger Rádió kamion technikai berendezési terve a Budapest Parádén.    

      

Az L’Acoustic hangrendszerünk már rég „elfelejtette” a bedugjuk az erősítőbe és már szól is kategóriát. Ezt a rendszert is alapos tervezés előzi meg számítógépen. Lemodellezzük a helyszínt, majd megtervezzük a hangképet, a lesugárzási területet. Ezt követően a helyszínen a megtervezett setupnak megfelelően állítjuk össze a hangrendszert.

3 dimenziós vetítés:

Előre kiválasztott tárgyakra, helyszínre, házfalra, autóra, vagy csak sima falra vetítve csapjuk be az emberi szemet. A vetítendő tárgyakat, lemodellezzük, és előre megtervezzük a projektor vetítési helyét. A kiszámított animációt a projektor szemszögéből „nézve” készítjük el. Melyet a valós helyszínen kivetítve az adott tárgyakra illeszkedik… vetített árnyékokat alkalmazunk ez álltal térhatást, érünk el.