Számunkra nem létezik lehetetlen. Megrendelőink sajátos igényeihez igazodva dolgozunk ki egyedi megoldásokat. Kreatív fejlesztésekkel, új technológiai kivitelezésekkel próbálunk megfelelni a mai kor kívánalmainak.

Pl.: Light Toy játék, ami először az RTL Klub közreműködésével jelent meg  a Sziget Fesztiválon. Egy „önműködö” játékról van szó, melynek a vezérlését számítógép végzi.

Rövid leírás:

Egy 2mx2m-es négyzetekből álló 3x3-as mátrix a játéktér. Mindegyik négyzetet felülről egy olyan lámpa világít (négyzet alaku a lámpa fénye a füldön), melyhez tartozik egy hőtérképes mozgásérzékelő. Ezeknek a letapogatási területe pontosan a hozzá tartozó lámpa álltal megvilágított 2x2m-es négyzet. Számítógép vezérli a lámpákat, zenét játszik le nekünk és tudja, hogy melyik négyzetben vagyunk éppen a 6x6m-es játékmezőn.
A számítógép kijelzőjén látjuk ugyanezt a mátrix-ot, benne a menűpontokkal, mely esetünkben egy-egy zeneszám. Ha átsétálunk abba a kívánt zeneszámot jelző menüpontnak megfelelő négyzetbe, azzal kiválasztjuk a számot.
Indul két perc a zenéből és az adott ütemnek megfelelően, hosszabb-rövidebb ideig világít egy lámpa fénye. Aztán szaladgálhatunk fel és alá, hogy „elkapjuk” a lámpák fényét míg világít, íigy szerezve pontot magunknak.

Light Toy minden jog fenntartva Menthol Multimédia KFT 2003

Hővédő kapu:

Sopron, Konferencia központ télen. A nagy látagatottság miatt az aula a sok ajtónyítódástól hamar kihűlhetett volna. Az elért kellemes meleg annak volt köszönhető, hogy a bejárat homlokzatára ahhoz illeszkedő átlátszó ponyvalefedés, az ajtóhoz PVC lamellák, a beugróhoz pedig hőlégbefúvó került.

Autórámpa színpadelemből  2 tonnás teherbírással a földtől egy méter magasságig  ( 6,5m hosszú ), vagy elemekre lebontva autó díszrámpa, mely beépíthető a színpadba is.